Εγγραφείτε στοΑξιολογήστε μας
NEWSLETTER
Το ΕπιμελητήριοΔιοικητικές Υπηρεσίες / ΜητρώαΕπιχειρηματικός ΟδηγόςΕνημέρωσηΒιβλιοθήκηLinksΑποστολέςΕξαγωγείςΕΚΛΟΓΕΣ 2011
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014
 
Χρήστης: [Είσοδος]
"ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ
Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι στο πολυνομοσχέδιο, που ψηφίστηκε την Κυριακή 30 Μαρτίου στη Βουλή, πέρασε άρθρο με το οποίο παρακάμπτεται το Συμβούλιο Εγγυοδοσίας του Υπουργείου Οικονομικών... 

ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ
Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι στις 12 & 13 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί έκθεση χειροποίητων δημιουργιών στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στο Γύθειο... 

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΕΔ ΓΙΑ 10.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 30-66 ΕΤΩΝ 
Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι ξεκινά σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη επιχειρήσεων στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, που προβλέπει την πρόσληψη 10.000 ανέργων, από 30 έως 66 ετών, στον ιδιωτικό τομέα... 

ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΝ 31Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝΤΙ ΤΗΣ 20ΗΣ"
Δείτε το σχετικό
δελτίο τύπου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 
Το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λακωνίας προσκαλούν εκπαιδευτές, πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ, να απασχοληθούν ως εκπαιδευτές σε σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας...  

Αρχική
Αρχική

8η Περιφερειακή Έκθεση
«Αρκαδικό Πανόραμα»
2-7 Μαΐου 2014
ΒΙΠΕ Τρίπολης
Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί στις 05/05 ενημερωτική εκδήλωση για τις Υπηρεσίες και τα Εργαλεία της Εξωστρέφειας και στις 06/05 θα γίνουν συναντήσεις με εμπορικούς αντιπροσώπους.
Στην διάρκεια της εκδήλωση θα παρουσιασούν οι αγορές: Κίνας, Ρωσίας, Γαλλίας και Γερμανίας από τους εμπορικούς ακολούθους της Ελλάδας  στις αντίστοιχες χώρες και θα αναλυθούν η οικονομία και το επιχειρηματικό περιβάλλον  καθώς και οι δυνατότητες συνεργασίας και εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.
Δείτε την πρόσκληση και το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων


 

 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ
Ι. Φορολογία εισοδήματος Φυσικών Προσώπων
ΙΙ. Φορολογία εισοδήματος Νομικών Προσώπων
ΙΙΙ. Αυτοέλεγχος

Κυριακή 27 Απριλίου 2014 και ώρα 09:30
Κόστος συμμετοχής : 50€
Σπάρτη, Πεζόδρομος  Κλεομβρότου (1ος όροφος)
Αίθουσα πολιτιστικού κέντρου Γεωργίου & Χρυσαυγής Σαϊνόπουλου

Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την εταιρία Prosvasis ΑΕΒΕ διοργανώνει σεμινάριο για λογιστές-φοροτεχνικούς καθώς και εργαζομένους στα λογιστικά-φοροτεχνικά γραφεία. Δηλώσεις συμμετοχής αποστέλλονται έως την Πέμπτη 24-04-2014 στο φαξ 2733022008 ή στο e-mail gytheioc@otenet.gr.
Δείτε
εδώ αναλυτικά την θεματολογία και τους εισηγητές. 


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
για εκπαιδευτές σεμιναρίων Τεχνικού Ασφαλείας

Το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, Παράρτημα Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λακωνίας θα διοργανώσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σεμινάρια κατάρτισης εργοδοτών και εργαζομένων για την επιμόρφωσή τους στα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας  σε πόλεις του Ν. Λακωνίας.
Προσκαλούμε εκπαιδευτές, πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ, με την ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Χημικού (Μηχανικού), Πολιτικού Μηχανικού, Αρχιτέκτων Μηχανικού, Γεωπόνου, Πολιτικών έργων υποδομής, Πολιτικών δομικών έργων, κ.α., οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από την υπ΄ αριθμ. 2928/130/29-01-2014 (άρθρο 5 –προσόντα εκπαιδευτών) του Υπουργείου Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας και έχουν ενταχθεί στη βάση δεδομένων των πιστοποιημένων εκπαιδευτών Τεχνικών Ασφαλείας ή επιθυμούν να πιστοποιηθούν με σκοπό να  απασχοληθούν ως εκπαιδευτές στα παραπάνω σεμινάρια, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους επικοινωνώντας  με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Δυτικής Ελλάδας στα τηλ. 2610 438557 και 2610 439.493 και στο e-mail patra@kekgsevee.gr (κα Στεφανοπούλου)Νέα υπηρεσία: Είσπραξη συνδρομών και τελών μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ανακοινώνει στα μέλη του πως ενεργοποιήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορούν να εξοφλούν τις συνδρομές τους. Το Νο του λογαριασμού είναι  5532-070092-964 / IBAN GR61 0172 5320 0055 3207 0092 964 της Τράπεζας Πειραιώς. Η κατάθεση πρέπει να γίνεται με καταθέτη την επωνυμία της επιχείρησης και το αποδεικτικό να αποστέλλεται στο φαξ 2733022008. Με την ίδια διαδικασία οι επιχειρήσεις μπορούν να καταθέτουν και το τέλος για τη χορήγηση πιστοποιητικών ΓΕΜΗ (3€ ανά πιστοποιητικό), το τέλος καταχώρησης στο ΓΕΜΗ καθώς και τα τέλη για τη χορήγηση αντιγράφων καταστατικών κλπ. Με την αποστολή του καταθετηρίου στο φαξ θα πραγματοποιείται έλεγχος από την υπηρεσία για την ορθότητα της κατάθεσης και μπορούν να χορηγηθούν στην επιχείρηση κάθε είδους πιστοποιητικά και αντίγραφα. Επισημαίνεται πως για τη χορήγηση πιστοποιητικών και αντιγράφων ΓΕΜΗ θα πρέπει να αποσταλούν στο φαξ και οι απαραίτητες αιτήσεις.


Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ανακοινώνει πως λόγω φόρτου εργασίας της υπηρεσίας για την ολοκλήρωση του ελέγχου της απογραφής των επιχειρήσεων στο ΓΕΜΗ οι ώρες συναλλαγής με το κοινό από την Πέμπτη 06/06/2013 θα είναι από 08:00 έως 14:00.

Επίσης, εντός των ωρών αυτών θα γίνεται και η σύσταση των εταιριών μέσω της Υπηρεσίας Μιας Στάσης ή του ΓΕΜΗ. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, την αποφυγή καθυστερήσεων και δημιουργία συνωστισμού στα γραφεία μας και ταλαιπωρία του κοινού, οι ενδιαφερόμενοι για σύσταση εταιρίας να προσέρχονται κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο.


Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης
για εργαζόμενους & αυτοαπασχολούμενους
Το Επιμελητήριο Λακωνίας με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, διοργανώνουν, επιδοτούμενα, με 5€ ανά ώρα, προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, συνολικής διάρκειας 40 ωρών έκαστο, για εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους (0-3 άτομα προσωπικό)
σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων της οικονομίας.
Αντικείμενα κατάρτισης
Για πληροφορίες και αιτήσεις απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο: Γύθειο, Ξανθάκη 3, 23200,
τηλ. 27330 22279 εσ.21 κ. Ισίδωρο Τσαπάρα, φαξ: 27330 22008, e-mail: gytheioc@otenet.gr και στην ΟΕΒΕ: Σπάρτη, Λυκούργου 61, 23100, τηλ.-φαξ 27310 83608


 

Πρόσκληση Μέτρου 112
Εγκατάσταση Νέων Γεωργών
Προκηρύχθηκε το Μέτρο 112, που αφορά στήριξη νέων γεωργών για την εγκατάσταση τους στη γεωργία με τη μορφή χορήγησης κεφαλαίου από 10.000€ έως 40.000€.
Δικαιούχοι είναι γεωργοί έως 40 ετών οι οποίοι εγκαθίστανται για πρώτη φορά σε γεωργική εκμετάλλευση ως αρχηγοί της και διαθέτουν επαρκή επαγγελματική ικανότητα, ή θα την αποκτήσουν εντός 3ετιας από την ημερομηνία λήψης της ατομικής απόφασης για χορήγηση στήριξης.
Υποβολή προτάσεων: 18/03-16/05/2014

Πρόσκληση
Όροι και Προϋποθέσεις 

Πληροφορίες: http://www.agrotikianaptixi.gr/ (Κλ.Πανοπούλου Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ τηλ. 210-527 5230 - e-mail: kpanopoulou@mou.gr) και στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Λακωνίας: 2731363323


Ειδικό πρόγραμμα ανασφάλιστων
Όσοι επαγγελματίες ήταν ασφαλισμένοι σε φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης που υπάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ και απώλεσαν την ασφαλιστική τους ικανότητα ή είναι προστατευόμενα μέλη,
άμεσα μπορούν να ενταχθούν σε ειδικό πρόγραμμα ανασφάλιστων για τέσσερις μήνες
ή εννέα μήνες, για τις γυναίκες που κυοφορούν.
Για συμμετοχή στο πρόγραμμα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.healthvoucher.gr/.


 

  "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΦΕ ΕΥΡΩΠΗΣ"
Μέλος του Επιμελητηρίου Χανίων, έχει την πρωτοβουλία να συστήσει μια μη κερδοσκοπική εταιρία, τον «Σύνδεσμο Ιστορικών Καφέ Ευρώπης» σε συνεννόηση με τα πιο γνωστά Ιστορικά Καφέ της Ευρώπης.
Μερικά από τα διασημότερα Ιστορικά Καφέ της Ευρώπης έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, τα καφέ αυτά προέρχονται κυρίως από: Αυστρία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Τσεχία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Ελβετία κλπ.
Ο σκοπός του συνδέσμου είναι να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Ιστορικά Καφέ με τις ιδιαιτερότητες που αυτά έχουν, καθώς και να αποτελέσει μια γέφυρα επικοινωνίας για την ανταλλαγή απόψεων, την διοργάνωση εκδηλώσεων κύρους που θα βοηθήσουν στην προβολή και την πολιτιστική προσέγγιση κάθε χώρας που φιλοξενεί τα αντίστοιχα Καφέ κλπ.

Πληροφορίες: Β. Φόρτσας τηλ. 2821052329, φαξ 2821029307, email historic-cafes@kiposcafe.gr


Executive Training Program (ETP)
Κοινοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων για την αγορά
της Κορέας και της Ιαπωνίας
Εκπαίδευση στελεχών μικρομεσαίων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις αγορές των χωρών αυτών.
Ειδικά για την Κορέα περιλαμβάνει:
3 εβδ. εκπαίδευσης στην οικονομία, ιστορία, κουλτούρα και κοινωνία της χώρας, 30 εβδ. εκπαίδευσης στην διοίκηση των κορεατικών επιχειρήσεων & εκμάθηση της γλώσσας & 12 εβδομάδες εργασίας με μορφή μαθητείας σε κορεατική επιχείρηση.
Το κόστος εκπαίδευσης καλύπτεται εξ' ολοκλήρου από την ΕΕ. Επιπλέον παρέχεται υποτροφία ύψους 26.400 για την Ιαπωνία και 24.000 για την Κορέα.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15/05/2014
Πληροφορίες: e-mail: info@euetp.eu, τηλ. +3228002828, web site: http://www.euetp.eu/ 


 

MobiPro-EU
Ειδικό Γερμανικό Πρόγραμμα για την
"Προώθηση της επαγγελματικής κινητικότητας ενδιαφερόμενων  για εκπαίδευση νέων και άνεργου εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού
νέων ηλικιών από την Ευρώπη"
Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας δίνει την δυνατότητα σε νέους Έλληνες 18-35 ετών να εκπαιδευτούν στη Γερμανία σε ένα από τα 350 περίπου αναγνωρισμένα επαγγέλματα με επιδότηση, η οποία καλύπτει ενδεικτικά:

  • τα εισιτήρια μεταφοράς και αιτήσεις συμμετοχής,
  • τη διαμονή στη Γερμανία κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης,
  • συμπληρωματικά μαθήματα Γερμανικών ,
  • παιδαγωγική υποστήριξη και φροντιστηριακά μαθήματα.

    Δείτε την σχετική οδηγία 
    Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: www.thejobofmylife.de/en/

 

«Επιχειρηματικότητα νέων με έμφαση στην καινοτομία»
Έναρξη: 30-12-2013
Ωφελούμενοι: 2.000 άνεργοι έως 35 ετών
Διάρκεια:12 μήνες
Ποσό επιχορήγησης: 10.000 ευρώ σε 3 δόσεις

«Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους έως 29 ετών» ή «Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών στον κλάδο του Τουρισμού»
Έναρξη: 30-12-2013
Ωφελούμενοι: άνεργοι που είχαν ενταχθεί στα συγκεκριμένα προγράμματα
Διάρκεια: 6μήνες

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.oaed.gr/


 

Πρόσκληση Μέτρου 123Α
Επενδύσεις στη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων

Προκηρύχθηκε το Μέτρο 123 Α του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, που αφορά την ενίσχυση επενδύσεων στη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων στους τομείς κρέατος, γάλακτος, αυγών - πουλερικών, μελιού, δημητριακών, ελαιούχων προϊόντων, οίνου, οπωροκηπευτικών, σηροτροφίας- σαλιγκαροτροφίας, ζωοτροφών, σπόρων, ανθέων, αρωματικών  & φαρμακευτικών φυτών.
Προτάσεις από την 30η Δεκεμβρίου 2013 και μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού.
Για περισότερες πληροφορίες:
 1540,
http://www.minagric.gr/ http://www.agrotikianaptixi.gr/


 

Προώθηση ποιοτικών ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό
μέσω e-shop και εκθέσεων
Το Επιμελητήριο Λακωνίας  ενημερώνει τα μέλη του ότι δίνεται η δυνατότητα στους Έλληνες εκθέτες να γνωριστούν με όλους τους επαγγελματίες του χώρου από το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλων γειτονικών χωρών, ώστε να συνάψουν σε επίπεδο χονδρικής, σημαντικές συμφωνίες και εμπορικές συνεργασίες που θα αναβαθμίσουν την δυναμική της εταιρείας τους και θα δώσουν σημαντική ώθηση στο νευραλγικό τομέα των εξαγωγών.
Περισσότερες πληροφορίες:
(+30) 213 0291884 http://www.greekagoraexpo.net/


Επιλογή ωφελουμένων επιχειρήσεων
από το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στο πλαίσιο της υλοποίησης του Υποέργου «Λειτουργία Δικτύου Επιχειρηματικότητας της ΓΣΕΒΕΕ», προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση για:
«ΛΗΨΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ»
Σκοπός είναι η ανάπτυξη και λειτουργία ενός πανελλαδικού Δικτύου Επιχειρηματικότητας, το οποίο παρέχει
ΔΩΡΕΑΝ
υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης σε Πολύ Μικρές και Μικρές επιχειρήσεις του δευτερογενή και τριτογενή τομέα της οικονομίας.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ


Το Ταμείο "Επιχειρηματική Επανεκκίνηση" θα παράσχει δάνεια για κεφάλαιο κίνησης και χρηματοδότηση επενδύσεων συνολικού ύψους 550 εκ. ευρώ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις όλης της χώρας


 
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε προγράμματα πρακτικής άσκησης φοιτητών μπορούν να επισκεφθούν τους παρακάτω συνδέσμους:

http://practice.uom.gr/
http://atlas.grnet.gr/

Δημιουργία επιχειρηματικής συνεργασίας
λακωνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων

Ενέργειες για δημιουργία μιας επιχειρηματικής  συνεργασίας των Λακωνικών Εξαγωγικών Επιχειρήσεων επιχειρείται από επιχειρήσεις του Νομού, η οποία θα τους προσδώσει τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται να έχει μία επιχείρηση, προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις την πώληση των προϊόντων της μέσα από μεγάλα διεθνή οργανωμένα δίκτυα.
Το 1ο στάδιο της προτεινόμενης επιχειρηματικής συνεργασίας, προκειμένου αυτή να αποκτήσει οντότητα, είναι να βρεθούν οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν σε αυτήν.
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν την συμμετοχή τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στην διεύθυνση ispyridakos@mou.gr.


 

Δωρεάν δελτία κοινωνικού τουρισμού

Διατίθενται δωρεάν δελτία κοινωνικού τουρισμού για τα μέλη του Επιμελητηρίου από την KEMEN HELLAS.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα της εταιρείας http://www.kemen.gr/.


 Πρόγραμμα Ενεργειακής Αναβάθμισης κατοικιών
"Εξοιικονόμηση κατ' οίκον"
Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ
ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΝΕΑ παράταση επ' αόριστον
Μαζί με την παράταση έγιναν και τροποποιήσεις που βελτιώνουν το πρόγραμμα και δίνουν την δυνατότητα ένταξης σ' αυτό περισσότερων ενδιαφερομένων με καλύτερους όρους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ


 

 
Φωτοβολταϊκά στις στέγες δωματίων και κτιρίων
Για περισότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σεμινάρια
 
Σεμινάριο ελλήνων απασχολουμένων στη μικρή επιχείρηση σε ξενόγλωσση επαγγελματική ορολογία
Σεμινάριο για την χρηματοδότηση της μικρής επιχείρησης
Σεμινάριο στα νέα διατροφικά πρότυπα για μικρές επιχειρήσεις του επισιτιστικού τομέα
Σεμινάριο για Τεχνικούς Ασφαλείας Γ και Β κατηγορίας. Πληροφορίες και Αιτήσεις συμμετοχής.
Σεμινάριο για Marketing - διακόσμηση βιτρίνας. Πληροφορίες και Αιτήσεις συμμετοχής.
Σεμινάριο για την απόκτηση βασικών δεξιοτήτων στη χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Σεμινάριο για την υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας
Σεμινάριο Υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (ΕΦΕΤ)
Σεμινάριο για εκμάθηση ξενόγλωσσης επαγγελματικής ορολογίας
Δείτε το αρχείο του φακέλου
ΑρχικήSitemapFAQs
Πίνακας Ανακοινώσεων
Επικοινωνία
Διεξαγωγή Ψηφοφοριών
To παρόν έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό
Πρόγραµµα Κοινωνία της Πληροφορίας του Γ΄ΚΠΣ
Copyright ©2008 Επιμελητήριο Λακωνίας
ΕΔΡΑ: ΞΑΝΘΑΚΗ 3, ΓΥΘΕΙΟ ΤΚ 23200 Τηλ. Επικοινωνίας: 2733022279, Φαξ: 2733022008
Όροι Χρήσης